Sunday, April 27, 2008

En lat söndag


Idag har vi legat här nere och solat och badat hela eftermiddagen. Vädret är extremt varmt och solen har strålat hela dagen! Vi var en sväng på Parkway som vanligt och åt lunch och handlade lite och sedan gick vi ner och badade. Det var så skönt, Elias hittade nya kompisar, en viss James som är fyra år. Typiskt att man får massa nya kompisar nu när man ska flytta!
Gårdagens fest var jättebra, det var helt underbart att kunna sitta ute vid stranden och äta grillbuffé och dricka vin. Eftermiddagen var dock något stressig. Vi åkte på barnkalas till Turf City, typ andra ändan av stan. Elias var blyg till en början och hängde mig i kjolen men sedan gick det bra och han hade jättekul. Vi lämnade kalaset lite tidigare för att hinna hem i tid men det var bilköer överallt och det tog säkert 40 minuter hem, en resa som normalt tar 20 minuter. Hem och snabbduscha och kasta sig i klänning och skor. Delade taxi med en annan mamma som bor här ute på East Coast. Vi var nog över en timme sena och alla satt redan till bords, vi missade fördrinken men så här i retrospekt var det nog lika bra... Hade ett trevligt bord och hela middagen var jättebra. Sedan förflyttade vi oss upp till bar- och danslokalen där Stockholm Cowboys spelade. Då kom hela stresseftermiddagen ifatt och jag blev trött och bestämde mig för att åka hem.
Imorse var det ganska seg, tack och lov var Teresa här på förmiddagen och ordnade frukost till barnen. Hon hade även köpt en McDonaldsfrukost till mig som Elias bar in på sängen! Barnen har varit snälla hela dagen coh lekt mycket med varandra. Joli har suttit själv i Elias rum och lekt med bilar och de har sprungit och jagat varandra. Jättesöta är de, det är sådana stunder som man funderar på om man kanske ska ha tre eller fyra barn men den stunden försvinner snabbt...
Ikväll väntas maken hem efter tolv dagar borta. Alltid lika roligt när han kommer hem och hela familjen väntar spänt, ungefär som på julafton.
Imorgon är det styrelsemöte med SWEA, jag är ju som bekant webmaster. Sen är det lunch på Vivo med mammorna, på tisdag ska jag på magdansshow på kvällen med kompis A och G och på onsdag är det middag på Dempsey med kompis A och hennes indiska gäng. Efteråt ska vi på Movida igen, där vi var i onsdags och dansade tills höfterna värkte. Torsdag har vi grillning hos oss för att fira mig och Elias i efterskott och fredag ska vi träffa skolkamrater till Elias för det är en skolledig dag. Fullt upp med andra ord.

No comments:

Post a Comment