Thursday, March 18, 2010

Happy Birthday

Happy Birthday my sweet girl, I can't believe you are already 3! I love you so much!

6 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Happy birthday to the big girl!

  From Jullan, MirandaK & Krokodil

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Grattis Joli!! Hoppas att ni had en härlig födelsedag!! Och att ni får en fin vecka! Här verkar våren vara på g men vi fick lite lite snö igår med men idag skiner solen och det är blå himmel, så vackert! Ska ut på en powerwalk nu tänkte jag. Kram o ha en fin vecka!

  Susanne

  ReplyDelete
 4. Vilka söta barn du har!

  Hade egentligen tänkt att maila dig men hittade inte din adress någonstans. Ville egentligen bara säga att jag kände igen mig i ditt inlägg "Asian versus Swedish". Är också utlandssvensk boendes i Asien och har inte riktigt kommit underfund med hur jag ska parera alla nyfikna och inte helt sällan påträngande frågor främmande människor kan ställa. Det handlar inte om att jag har problem med att vara adopterad utan snarare om att som du skrev att man inte har lust att berätta sitt livs historia. Lustigt nog har jag upplevt att västerlänningar från USA och Australien varit mest påträngande och okunniga i sina kommentarer/ frågor.

  ReplyDelete
 5. Hej anonym! Du kan maila mig pa hanlindpia@gmail.com. Vad intressant med fler som har samma erfarenhet och betraktelser! Hor av dig igen!!! Var bor ni? Hur lange har ni bott utomlands?

  Halsningar
  Pia

  ReplyDelete
 6. Vilken söt liten jänta du har! Har inte vart inne så mycket på din blogg ännu men läst ikapp lite nu... verkligen många upplevelser du har i bagaget! Ha en bra fortsatt vecka. Vi får se till att få ihop en date om ett tag! Kram Catrine med tvillingarna :)

  ReplyDelete