Monday, August 30, 2010

Going Swedish...

I am thinking about going Swedish...alltså börja blogga på svenska. Anledningen till att jag ens började skriva på engelska var mest för att kunna nå ut till fler människor fast i ärlighetens namn vet jag inte hur många icke- svenska läsare jag har egentligen. Väldigt få tror jag... Så nu får det bli svenska ett tag fram över!

8 comments:

 1. Hej!
  Du kan lägga in en översättningsknapp på bloggen, så är det bara att välja vilket språk man vill läsa bloggen på.
  Skickar med länken som jag har.
  http://translate.google.com/translate_tools?hl=sv&layout=1&eotf=1

  ReplyDelete
 2. Jag förstår hur du tänker... Jag funderar ofta på att skriva lite på engelska så våra vänner och L´s familj i USA kan hänga med, men de brukar använda sig av Google översättning, och ha roligt åt vad jag skriver he he.

  ReplyDelete
 3. Det blev ju kanonbra med översättningen, går inte att missa.

  ReplyDelete
 4. Jag funderade också över språket när jag började blogga. Engelska kändes först mest naturligt men bestämde mig för svenska och det är faktiskt bra när man inte läser och pratar så mycket svenska i vardagen.
  Maken läser med hjälp av google translattion och ibland blir det heltokigt! :)

  ReplyDelete
 5. Jag känner till utlandssvenskar som varierar, just för att deras engelsktalande vänner ska kunna läsa. De där översättningsprogrammen är ju inte världens bästa men de kan ändå ge en hint om vad inlägget handlar om. Men visst kan det bli helknasiga översättningar ibland!

  Hälsningar från CT

  ReplyDelete
 6. Du har en blogg utmärkelse att hämta hos mig!dored

  ReplyDelete
 7. Ja man är i valet och kvalet - men nu har jag fastnat på svenska. Som sagts tidigare - det går ju att använda google översättningen.
  Jag tycker det har varit roligt att följa din blogg på Engelska och ser fram emot fortsättning på svenska ;)
  Ha det gott!

  ReplyDelete
 8. Aha, ja jag ramlade ju in här på din blogg för inte alls länge sen och har inte riktigt haft tid att läsa ikapp så att säga. Jag är glad att du skriver på svenska. Det är ju ändock lättare att förstå - även om engelska går hyfsat det ockskå. Man borde kanske öva mer - jag borde öva mer alltså!
  ha en fin dag.

  ReplyDelete