Sunday, September 5, 2010

Helgen som sådan..

Helgen inleddes med Cinesplash vilket innebär att man sitter i eller intill en pool och tittar på film. Det serveras drycker, pop corn, varmkorv och hamburgare för den som önskar. Barnen hade naturligtvis jätteroligt, de badade samtidigt som filmen Ratatouille visades på storbildsskärm. Efter barnfilmen visas en vuxenfilm men då åkte vi hem med trötta barn. På kvällen är temperaturen riktigt behaglig, runt 38 grade och vi mammor satt på härliga bönsäckar vid poolkanten och småpratade medan barnen roade sig.
Fredagen bjöd på sociala aktiviteter i form av fika med vänner från Singapore som just flyttat hit och fortsatte sedan långt in på småtimmarna med vin- och filmkväll hos en kompis avrundat med lite discodans. Insåg att sonen har riktiga danstalanger, inte riktigt säker på var han fått dem ifrån dock...
En tragisk flygolycka med ett cargoflygplan från UPS inträffde i fredags. Flygplanet kraschade inte långt efter start och var på väg för att nödlanda på en militärflygplats nära Dubai Silicon Oasis när det kraschade och exploderade, båda piloterna omkom. Det hela är väldigt tragiskt och det är väl klart att man tänker lite extra då ens egen man också flyger.
I lördags var vi på Tepanyaki restaurang med våra kära grannar. Grannmaken fyllde år och vi alla samlades för en liten överraskningsfest för att fira, det var både gott och trevligt. Nu är det bara en vecka kvar av Ramadan och snart börjar skolorna.
Sonen har organiserat sin första loppis med kompisarna och fått ihop 160 dhs ( ca 300 kronor). Han var mäkta stolt och nu ska killarna ordna en liten fest för endel av pengarna!
Jag inleder sista veckan med jobb hemifrån, både positivt och negativt förstås, man kan inte längre sitta och jobba i pyjamas men samtidigt blir det lite mer socialt!
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg!

4 comments:

 1. Vilken trevlig helg ni verkar ha haft,, det där med bad och film hade jag aldrig hört talas om..

  Men det lät som varmt och då blir man ju trött,, så jag förstår att man ger upp.

  Kram

  ReplyDelete
 2. jasâ ni "discoterar" ocksâ pâ era middagar!!? vi dansar ofta, vuxna och barn tillsammans, jättekul! Tänk vad man vänjer sig vid hettan, 38 känns svalt alltsâ... Vi har typ 26 nu pâ kvällarna och man vill nästan ta pâ sig en tröja faktiskt!

  ReplyDelete
 3. Kul med film i poolen! Haha, och väldigt skönt i den här värmen. Ja ni har ju ännu varmare än vi, förstås.

  Visst är det skönt att Ramadan snart är slut!

  Kram!

  ReplyDelete
 4. Hej! Ramlar in här och kikar runt! Fin blogg!!
  Er film/bad dag verkar ju hur häftig ochmysig som helst! Åh värme - vill ha!!!

  ReplyDelete