Monday, September 20, 2010

Och vart hör vi hemma?

Efter gårdagens stora valbesvikelse undrar jag idag, vart hör vi hemma egentligen?

5 comments:

 1. Ja, visst är de vackra, våra barn, masha allah! Och visst ska vi göra dem starka så att de ska kunna stå upp för sig själva och kräva sina rättigheter som de SVENSKAR som de faktiskt är!

  Stor kram och en massa kärlek! <3

  ReplyDelete
 2. de hör hemma där de känner sig hemma. Bry dig inte PIA. Om vi skulle fästa oss vid alla dumheter som görs och sägs skulle vi bli galna. Jag hâller med om att det är obehgaligt när det blir gruppbildningar, stâ emot, vägra att känna dig utpekad!
  vilka gullungar du har!!!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Där de känner sig hemma självklart! Glöm inte att de allra allra felsta svenskarna INTE röstade på SD!

  ReplyDelete
 4. Pinglan: Absolut! Kram tillbaka!

  Svensk chekchouka: Du har helt ratt, kanner mig mest forbannad och undrar lite hur framtiden kommer att se ut for mina barn i ett Sverige som blir kallare och kallare. Men det ar bara att hoppas att alla far sig en riktig tankestallare och inser hur lojevackande dessa idioter ar nar deras s.k politik granskas mer offentligt. Jag haller med ditt inlagg, det ar dags att borja debattera oppet i Sverige istallet for att pa svenskt maner sopa under mattan, vilket leder till pysande missnoje som SD drar nytta av.
  Nog om detta, tack tack, de ar mitt allt!
  Kram!

  Freedomtravel: Ja, jag ska se det fran den ljusa sidan och det gladde mig att lasa om demonstrationerna emot SD igar! Dags att vi gor var rost ordentligt hord!
  Kram!

  ReplyDelete
 5. Pia, ja jag blir alldeles förbannad och kall, va, fan pågår där hemma ? Ursäkta svordomen, men jag känner mig verkligen inte stolt att vara svensk...

  Blekinge och Skåne är de ställen SD fått flest röster,,

  ReplyDelete