Saturday, October 2, 2010

Jobbresa till Sudan

Det var ett tag sedan jag var ute och reste i arbetet men nu är det dags igen! Inatt bär det av till Södra Sudan, närmare bestämt Juba. Färden går via Nairobi där vi möts av vår kollega med visum till Södra Sudan och fortsätter sedan mot Juba. Det är min andra resa till Juba och det ska bli intressant att åka tillbaka. I januari hålls omröstningen huruvida Södra Sudan ska bilda en självständig stat eller om de ska fortsätta tillhöra Khartoum. Många fruktar våldsamheter och mycket av vårt arbete står just nu still i väntan på vad januaris omröstning för med sig. Jag ska även passa på att besöka CCC, Confident Children out of Conflict som jag skrev om i mars. Väl mött i Sudan om några timmar!

6 comments:

 1. Ska bli intressant att läsa mer! Följer med intresse

  ReplyDelete
 2. Ha en bra resa och hoppas allt ska fungera bra med alla handlingarna också. Ser fram emot läsning från Sudan och dig.
  Kram

  ReplyDelete
 3. Spännande att följa med på din resa via bloggen!

  ReplyDelete
 4. Spännande!!
  Ibland tycker man det vore skönt att byta jobb, att få ett 8-17 jobb och varför inte just få resa lite i jobbet - för att i nästa andetag tycka att jag har ju redan världens bästa jobb, goa gamlingar som ger en så mkt!Ha en skön resa

  ReplyDelete
 5. âh vad spännande!!! vi vill se kort och läsa mer!! kram

  ReplyDelete
 6. Hej,

  Nu har vi öppnat en pizzeria i Al Barsha 1 (5 minuter från Emirates Mall, bakom Ramada Hotel)som serverar italiensk pizza men med en svensk twist.
  Välkommen!
  (Fri hemkörning, telenr: 04-44 73 949)
  Finns även på facebook!

  ReplyDelete