Monday, November 1, 2010

Inredning och sånt


Min väninna A som bor ett stenkast från oss har nyss avslutat sin inredningskurs. Jag har fått den stora äran att fotografera ett av rummen som hon har inrett. Själv tycker jag att A är fantastiskt duktig och har verkligen känsla för de där små detaljerna! Se och njut!

7 comments:

 1. snyggt! Vet du, först tänkte jag;
  Jättesnyggt, men det känns inte ExPIA pâ nâgot vis. Lite lustigt eftersom vi inte känner varandra... Vad duktig du är att ta kort!!

  ReplyDelete
 2. Hej!

  Oj vad vackert och så mysigt! Mycket härligt sovrum ju :) Och vilken söt liten tavla :) Hade varit skoj att gå en sån kurs!

  Hoppas att livet leker hos er, vi är nere söderöver ett tag och har det härligt :)

  Kram Susanne

  ReplyDelete
 3. Tack for alla fina kommentarer, A ar verkligen duktig och har kansla vad som passar varje person! Det ar en fantastisk chans for mig att prova lite inredningsfotografering ocksa!

  Svensk Chekchouka: Hahaha, visst ar det markligt hur man lar kanna folk utan egentligen kanna dem..Du har helt ratt, sovrummet ar jattesnyggt men det ar inte jag. Jag ar nog lite mer etnisk av mig!

  ReplyDelete
 4. Jättefint och speciellt bilderna, du är verkligen en duktig fotograf.

  Kom att tänka på en liten detalj. Här i Singapore är det ju mycket feng shui och något sådant verkar inte varit med i A:s kurs.
  Spegel i sovrummet är förbjudet enligt feng shui, det är som att ta in en tredje part i sovrummet ;).

  ReplyDelete