Wednesday, November 10, 2010

Regn!!

Vintern är officiellt här nu, det har regnat för första gången sedan i mars! Fram med vinterstövlar och tjocka tröjor, nu ska det vintermysas! På fredags står tur till IKEA på schemat för inköp av blockljus att tända i vintermörkret. Faktiskt så blir det mörkt redan vid halv sex nu, dock står termometern fortfarande på runt 25 på kvällen men jämfört med 48 så är det allt lite kylslaget...
Som alltid skapar det första regnovädret rubriker i tidningar och på Sheikh Zayed Road rådde kaos runt rusningstid och trafiken stod i princip stilla. Bilden ovan visar hur det såg ut på väg till jobbet i mars 2009 då vi hade ovanligt häftiga skyfall för att vara mitt ute i öknen... Att det inte finns gatubrunnar som samlar upp allt regnvatten gör inte saken bättre. Minsta störtregn och det bildas snabbt en mindre sjö längs vägen!

5 comments:

 1. Det låter ju inte såå kallt, men svenskt perspektiv...

  ReplyDelete
 2. Hej!

  Hur har ni det? Här har vi vinter! Förstår att det blir lite kaos hos er också, hoppas att det flyter på utan större missöden! Vad mysigt med loppis, ser härligt ut!

  Kram o ha en fin helg!

  Susanne

  ReplyDelete
 3. Regn är friskt, men när det väl regnar kan det komma alldeles för mycket! Saknar du den svenska vintern nu? Jag ser fram emot att resa hemåt, trots kallt och mörkt,,

  ReplyDelete
 4. Här har vi också "vinter" d v s regn, regn och ännu mera regn. Den lilla snö som kom har tyärr regnat bort :-(

  Det sägs att det ska bli en lika kall och snörik vinter i år igen..., ja vi får se, förhoppningsvis får vi snö till julhelgen i alla fall!!

  ReplyDelete
 5. Låter rätt varmt och skönt tycker jag :-)) Här står termometern på +3 just nu. Brrr
  Regnet däremot lockar inte lika mkt!
  ha en bra dag!

  ReplyDelete