Sunday, February 6, 2011

Träning

Helgen bjöd på loppis igen, börjar bli lite smått beroende av den där loppisen, tur att det bara är en gång i månaden! Den här gången följde hela familjen med och efteråt hängde vi i parken, ungarna lekte och jag njöt av solen. Det har varit ovanligt blåsigt i en veckas tid nu och ganska kyligt i luften. Sanden kryper in här och var i huset och lägger sig som ett fint lager på golvet. Efter loppis åt vi god libanesisk lunch på Beach Road och efter det styrde vi hemåt.
Joli hade barnkalas i fredags hos sin ungerska dagiskompis och det var trevligt att träffa lite nya människor. Tjejerna lekte och hade roligt och jag förundrades igen över hur duktig hon är på engelska. Hennes ordförråd är så otroligt mycket större än brorsans var i samma ålder. Men så är han ju grabb också, inte för att han är så pratig nu heller, fast ibland så drabbas han av mundiarre och det går inte att få stopp på ungen...
Efter att ha fått ont i vänter knä har jag vilat från träningen i två veckor och gick glad i hågen iväg på min boxning i lördags. Allt gick bra men på vägen hem kände jag av knäet igen och idag är det riktigt ömt. Misstänker inre ledbandet. För att göra det hela ännu värre så gick jag och tränade "Dance for Fitness" idag. Det gjorde ju inte saken bättre, men det var roligt! Röra sig till rytmer är det roligaste som finns, nästan lika roligt som att slå på boxningsdummies! I lördags behövdes dessutom uppbyggda aggressioner från jobbet att ventileras och jag slogs för kung och fosterland.
Resten av veckan blir lite lugnare, maken åker till Los Angeles och på torsdag är det dags för lilltösen att gå på assessment på skolan vi har ansökt till! Jag måste erkänna att jag är liten nervös. Nu har ju sonen lyckats ta sig in och han sa ju knappt ett ord på sin assessment men självklart är det lite pirrigt. Till saken hör ju att min lilla dotter är hemskt tjurskallig, får hon för sig att inte prata, ja då pratar hon helt enkelt inte. Jaja, vi får se. Uppdatering följer!

5 comments:

 1. Haller tummarna att allt gar bra pa assessment!!! Hoppas ditt knä snart blir bättre! Själv har juag varit sjukskriven en längre tid...bronchitis!
  Kramar, Lisa

  ReplyDelete
 2. Vi verkar haft extra tur med vädret när vi hälsade på! Onda knän är inte roligt speciellt när du tränar så bra! Jag tror charmtrollet J fixar "the assessment" galant, annars är skolan dum ;-)

  ReplyDelete
 3. Lisa: Tack tack! Ja, knaet ar val lite sjalvforvallat...men kan inte motsta att trana!
  Stackare som har fatt lunginflammation, hoppas du kryar pa dig!
  Kram!

  Marie: Ja ni hade tur! Nu blaser det isvindar och det ar inte skont alls! Na, visst ar det ironiskt, nar man vill trana sa kan man inte! Tack, hoppas hon inte skammer ut sig, lilla trollet!
  Kram!

  ReplyDelete
 4. Här blåste det med i natt, så pass mycket att det riktigt skallrade i väggarna. Mysigt att ligga under täcket då, hade förstås varit mindre mysigt om taket eller något liknande blåst av.

  Hörredu, kulturinkompetent som jag är när det gäller din del av världen, enlighten me: när du tränar, tränar du i blandade klasser etc, hur funkar vardagslivets rutiner därnere liksom?

  ReplyDelete
 5. Mia: Det ar mysigt nar det blaser, men som du sager, sa lange taket haller sig pa plats!

  Endel gym har blandade klasser, precis som hemma och nar man tranar pa klubbar och hotell (dar man betalar medlemskap) sa ar det blandat. Daremot finns det Fitness First for bara kvinnor samt Dubai Ladies Club som har pool, strand och gym for bara kvinnor. Det ger muslimska kvinnor en mojlighet att hanga pa stranden och trana som vanligt eftersom endel av dem aldrig skulle kunna ga dar det finns man. Dubai ar anda valdigt liberalt, bara man korsar gransen till narliggande emiratet Sharjah och aven huvudstaden Abu Dhabi ar mycket mer konservativt.
  Hur gar det med pluggade och allt? Det ser ut som en valdigt intressant bana du har slagit dig in pa!!
  Kram!

  ReplyDelete