Tuesday, July 12, 2011

Semestertider!!

På torsdag, om jag lyckas få min flygstol vill säga, åker jag till Portugal i två veckor tillsammans med kollega och väninna A! Det känns som välbehövlig semester efter stressig vår, både jobbmässigt och på hemmaplan. Enda lilla stressmomentet just nu är om jag kommer med eller inte, men Inshallah så ska det gå bra! Vi flyger först till Madrid och sedan vidare på kvällen mot Porto och där väntar hyrbil. Sen ska vi kuska Portugal runt. Sintra, Lissabon, Cascais, Algarve, Evora... Det ska bli underbart. Vi drömmer redan om skaljdjur och rosevin!
Maken återvände efter sina tre veckor i Sverige och vår Teresa åkte till Sverige igår efter sina tre veckor på Filippinerna. Det fungerar bra att avlösa varandra så där. Hon flyger hem i slutet av augusti då jag kommer upp för några veckors semester samt för att hämta hem barnen. Lagom till skolstarten och efter Eid.
Nu börjar maken jobba igen och jag ser som sagt fram emot semester.
Veckan som gått har jag och min väninna S som varit på besök förvaltat på bästa sätt och vi avslutade med en jättegod middag på italienska restaurangen "Pregos" i torsdags. Nu ser jag fram emot att träffa henne i Stockholm i augusti igen!

2 comments:

 1. Wow, hopas du får plats,, så du får göra Portugal. Jag inser att jag gjorde nästa samma resa 1994, ensam m.buss i landet. Det var sååå härlgt. Det låter som en trevlig resa med tjej sällskap.

  Kul att T. reser till Sve. :) Ha det så gott,, ska bli skoj attläsa om din resa.

  Ha de bra! Kram

  ReplyDelete
 2. Men det lät väl helt underbart!

  Ha en fantastisk resa.

  Kram

  ReplyDelete