Wednesday, October 5, 2011

Hosten ar har

Det gar mot svalare tider aven i Dubai. Dagstemperaturen ligger fortfarande pa runt 40 men pa kvallen ar det svalare och vetskapen om att det snart blir behagligt aven under dagen gor det mera uthardligt. Havet ar varmt, sakert narmare 35 grader, som att bada i ett badkar.
Just nu saknar jag hosten i Sverige. Fallande gula lov, svampskogar och frisk luft. Varje arstid har sin tjusning. Hosten innebar en nystart. Nytt skolar, nya utmaningar.
Min chef, Galna Tanten (GT) ar varre an vanligt i sin galenskap och det satter sin pragel pa det mesta just nu. Trottsamt, jag langtar nastan tillbaka till mitt statliga jobb dar det fanns rutiner for det mesta. Jobbmassigt kanns allt som "on hold". Fortfarande frustrerande.
Imorgon vantar utgang till the Yacht Club med goda vaninnan och pa fredag ska jag pa min (i livet) tredje brunch pa The Polo Club. Efterat blir det lite bad, man lar ju flyta som en kork.

2 comments:

 1. Å, vilka fina lampor och riktiga höstfärger. Sådana ska jag köpa med mig hem till Sverige men det är svårt att bestämma vilka färger.


  Låter som en riktig batteritjuv, din chef, sådana personer är bara så jobbiga. Hoppas att det blir bätter och ha så mysigt på brunchen. Vi ska gå på Fullerton på söndag på champagnebrunch med vänner här i Singan.
  Kram Annelie

  ReplyDelete
 2. Annelie: Lamporna fotograferade jag i en hotellobby i Bangkoks China town, visst ar de fina!! Skulle ocksa vilja ha sana!
  Ja hon ar en riktig haxa hahaha ibland har jag bara lust att be henne dra dit pepparn vaxer.
  Ska njuta av brunchen imorgon, ungarna ska folja med och det finns aktiviteter for barnen sa de blir nog nojda ocksa! Hoppas ni far en underbar brunch pa Fullerton. Vi hann aldrig med nagon brunch i Singapore, nagot jag angrar lite men en god anledning for ett aterbesok!
  Kram!!!!!

  ReplyDelete