Monday, January 2, 2012

2012Lite vinterbilder fran Naryn, Kirgizistan!

Vi tillbringade en trevlig nyarskvall hos grannar, samma grannar vi firade julafton med. Sa himla praktiskt att bara vandra nagra hus bort och sa ar man dar! Pa dagen satt maken och pluggade infor sin uppgradering och jag hann med bade traning och pedikyr!

Pa kvallen drack vi skumpa, spelade Pictionary och ungarna lekte. Lilla Gummi holl sig minsann vaken till halv ett och hangde med da vi gick i gemensamt tag till oknen utanfor och beskadade fyrverkerierna! Sedan tillbaka och fortsatte festen!

Hade ju lovat mig sjalv att inleda nya aret med halsosamt leverne, men det kan inte rekommenderas den forsta da man ar lite bakis och helst vill kaka pizza och dricka lask! Det blev en moderat start pa det nyar aret dock och idag kanns det mycket battre!

Det ar lite stilla pa jobbet men ganska skont med en mjukstart och fyradagarsvecka! Pa onsdag vantar ett spinningpass och lordag blir det boxning!

God fortsattning alla!3 comments:

 1. Just när man är bakis tror jag att lite pizza och läsk är hur hälsosamt som helst! :)
  Fina naturbilder! Önskar ett riktigt bra 2012!

  ReplyDelete
 2. Ha, ha. Pizza och cola låter som en bra återställar och slappar måltid. du får ta itu med nyårslöftet senare! Kram

  ReplyDelete
 3. Låter som en riktigt fin Nyårsafton! Och du det där med hälsosamt leverne tycker jag inte behöver infrias på just Nyårsdagen. Utan sisådär ett par dagar in på det nya året då saker och ting är mer som vanligt igen. ;-)
  KRAM och God Fortsättning!!

  ReplyDelete