Monday, February 20, 2012

Packa vaskan igen

Det ser ut som att det ar dags att packa vaskan igen, denna gangen med jobbet till Kenya och Somalia. Tanken ar att jag ska narvara vid ett mote med FN (var klient) och sedan se hur vara projekt ligger till i Somalia. Intressant ska det bli, haller tummarna att det blir av!

7 comments:

 1. Spännande länder att åka till, men jag antar att det gäller att vara försiktig. Hoppas att resan blir av och att ni får en chans att se lite av länderna :) Kram

  ReplyDelete
 2. Spännande resor du gör med jobbet! Kan du inte berätta lite vad du jobbar med? Kanske att du skrivit nån gång...? Men då har jag kanske missat...

  ReplyDelete
 3. Wow - detta ska bli intressant att följa!

  ReplyDelete
 4. Pia, spännande! Ha en bra resa. Hur gick det med din jetlag från Svedala? Jag är själv fortfarande en zombie.. svårt denna gång!

  Kram

  ReplyDelete
 5. Saltis: Ja, det ska bli mycket spannande!

  Fourmum: Somalia har statt hogt pa min lista sedan lange sa jag ar taggad!

  Freedomtravel: Jag jobbar for ett foretag som utfor jobb at bland annat FN nar det galler att bygga upp infrastruktur i krigsharjade lander. De flesta av vara klienter ar FN eller andra hjalporganisationer. Vi bygger lager, hjalper till med camp service at FN-trupper m.m. mycket intressant och tillfalle att besoka dessa lander!

  Christian: Ja, det hoppas jag med! Bilder utlovas!

  Katarina: Det gick bra med min jetlag men varre da jag akte hem, vaknade vid fyra pa morgonen och da ar det bara tre timmar mellan Dubai och Sverige. Maste vara varre for dig, minns hur det var da vi reste mellan Sverige och Singapore. Hoppas du kommer over det snart och att din hemresa gick bra!
  Kram!

  ReplyDelete
 6. Pia, wishing you a good and safe trip my love!! See you before you go, at spa night tonight! Looking fw to seeing you! :-)

  ReplyDelete