Sunday, March 18, 2012

Grattis Joli som fyllt fem!

Igar den 17 mars fyllde var lilla Joli fem ar! Tank att hon ar stora tjejen nu! Vi vackte en ganska trott liten Gummi vid atta med tarta och sang. Elias hade brattom ut till sina kompisar och hann knappt avsluta sista versen innan han var utanfor huset. Joli oppnade sina paket, en ny ryggsack, flera activity books som hon alskar, baddrakter, badkappa och nagra klanningar. Sedan gick jag, Fredrik och Gummi ner till var pool i omradet och badade hela formiddagen. Pa eftermiddagen var fodelsedagsbarnet sa trott att hon somnade i nagra timmar och vacktes lagom till middag och sedan tarta.
Pa lordag ska vi halla kalas for Jolis kompisar, vantar fortfarande pa att folk ska RSVP, forstar inte att de maste ske i sista stund... Den 29 mars ar det brorsans fodelsedag, mars ar en hektisk fodelsedagsmanad!

6 comments:

 1. Vilken härlig födelsedag, mysigt att kunna gå till poolen och vara tillsammans. Hur varmt har ni det nu? Du får ladda om nu till äta kalas dag. Kram

  ReplyDelete
 2. Vi gratulerar och sjunger här i Sollentuna!! En dag vid poolen låter ju jättetrist när man kan ha blåsigt, småregnigt, grått och 7 plusgrader ;) Kram!

  ReplyDelete
 3. Stort grattis i efterskott, hoppas kalaset blir toppen och att mamma inte sliter ihjäl sig ;-)

  ReplyDelete
 4. Katarina: Ja det var jattemysigt och Joli var alldeles rod i ansiktet vid dagens slut! Kram!

  Fourmum: Tack tack!! Ja, underbart med sol och varme fast nu har det blivit lite kallare igen. Kram!

  MirandaK: Tack tack! Ja, vi har outsourcat kalaset till en indoor play ground. Bara ga dit och ha kalas och sedan ga hem! Kram!

  ReplyDelete
 5. Å grattis i efterskott till din stora fina tjej!!!!!
  Vad fint foto!
  :-)
  Kram!

  ReplyDelete
 6. Grattis Joli! Verkar ju vara en tokigt trevlig ung dam. :)

  Och tack för dina kommentarer, jag har varit dålig på att kommentera ett tag nu, försöker skriva klart min bok och det lämnar inte tid över till annat men jag läser och följer dig vännen. :)

  KRAM

  ReplyDelete