Sunday, April 1, 2012

Fodelsedagskalas


Det var sonens tur att ha kalas i fredags. Forvirrande mamman hade skrivit fel tid pa inbjudningskorten och alla kom en halvtimme for tidigt! Som tur var kunde de borja lite tidigare, alla grabbar gick ivag och spelade laser tag. Sen vankades det pizza och tarta och resterande tid sprang de runt och jagade varandra. Det var fullt os och jag maste erkanna att det var ganska skont nar klockan blev 1 och foraldrarna kom for att hamta upp sina telningar igen. Elias var nojd, han fick jattefina presenter och pa eftermiddagen satt han med kompisarna och gick igenom allt. Joli var ocksa med pa ett horn och hade forvanansvart roligt med alla Elias kompisar (bara grabbar). De var ocksa valdigt mana om henne.
Efter kalaset sa vilade jag en stund innan det blev dags for nasta event: vinprovning pa hotel Grand Millennium. Det var MMI's (MMI ar motsvarigheten till Systembolaget i Dubai) vininkopare Paul Hopkins som delade med sig av sina vinkunskaper. Vi fick prova ett vitt och tva roda viner innan det hela fortsatte nere i italienska restaurangen "Dantes". Dar fick vi prova ytterligare tva roda och ett vitt tillsammans med canapeer. Det var en valdigt trevlig tillstallning och nagot vi tanker gora igen.4 comments:

 1. Å vad kul att allt gick så bra med kalaset. det är alltid en liten pärs med kalas tycker jag men det brukar vara rätt roligt i efterhand haha! :-)
  Otroligt vad stor din pojke ser ut! Både han och hans lillasyster är så fina! Tycker även bilden på dig med Elias och tårtan är superfin! Så gulligt också att killarna var så måna om Joli!
  Kram!

  ReplyDelete
 2. Saltistjejen: Tack!!! Ja han ser valdigt stor ut, fattar inte att han ar 9 ar nu! Jisses! Det var roligt att se hur dessa tuffa grabbar anda brydde sig sa mycket om lillsyrran, jag blev lite varm om hjartat.
  Kalas tar minsann pa krafterna men det ar ju vart allt besvar nar man ser hur glada de ar! Nu drojer det tack och lov ett ar till!
  Kram!

  ReplyDelete
 3. Ha, ha. Jag kan tänka mig att hjärtat bultade extra när de kom tidigare..

  vilken fin bild på er och tårtan! Han har verkligen vuxit om jag jmf. andra bilder du visat på honom! wow.

  Kram

  ReplyDelete
 4. Oj då, haft mycket att tänka på under sista tiden. Skönt att barnen hade roligt ändå, ofta är det vi vuxna som har högre krav och förväntningar än barnen.

  ReplyDelete