Saturday, May 5, 2012

Badbusar

Det ar varmt i Dubai. Klockan nio pa morgonen hade vi nastan 40 grader och det var bara att ga ner till poolen. Ungarna badade och jag laste del tva av "The Hunger Games". Efter tre kvart gav vi dock upp. Det var alldeles for varmt for att vara kvar, aven vid poolen.
Ikvall ska maken och jag ut pa tu man hand. Vi ska till utmarkta restaurangen "Pregos" i Media Rotana hotel. Deras kallskurna tallrik ar oslagbar och efterratterna ska vi inte tala om! Vi ser fram emot en trevlig afton. Imorgon ar det jobb igen och de sista forberedelserna infor Kenya och "Kenya Oil & Gas Expo" nasta vecka. Broschyrer, foldrar, pasar och annat har skickats ner till Nairobi redan och pa onsdag ska vi forbereda vart lilla bas.
Joli har ju som bekant borjat med simlektioner med Hamilton Aquatics och igar hade vi andra lektionen. Det gick jattebra och hon ar duktig. Jag tror vi ska fortsatta med det aven i host som extra hobby. Elias vill borja spela fotboll sa vi far leta efter en bra klubb som har traning pa helgerna.

6 comments:

 1. Åh, vad varmt... vi ahr bara +35,, men jag vet att ni har än mycket varmare hos er, då kan det vara skönt att kliva ner i en pool! Oj, vad stora dina badbusar har blivit.

  Att lära sig att simma är bra ett måste kan jag tycka då vi bor i dessa varma länder och nyttjar havet och pooler så pass frekvent.

  Spännande med en ny resa i jobbet. Själv har jag börjat fundera på Sverige sommaren,, men nu verkar det så kyligt där så man kna lika gärna vara kvar här.

  Kram

  ReplyDelete
 2. Puuuh så varmt!!! Men härligt att ni har tillgång till pool!
  Låter som ni kommer få en riktigt fin kväll också. Alltid mysigt att få lite egentid som par också. :-)
  KRAM!

  ReplyDelete
 3. Skönt med pool! Hur bor ni? Lägenhet eller hus? Skönt med egen tid, man behöver det :) Spännande med resa igen. Jag känner att jag blivit ressugen nu efter Frankrike resan ;) Kram!

  ReplyDelete
 4. Jag tänkte på det, hur gamla är dina ungar? Har de bott i Sverige någonsin? Tror ni att ni kommer flytta "hem" igen någon gång?

  Mvh
  nyfiken_i en strut :)

  ReplyDelete
 5. Katarina: Ja det ar lite i varmaste laget nu. Det ar skont att ha pool sa nara om man inte orkar aka till stranden eller nagon hotellpool!
  Det ar skont att veta att ungarna ar trygga i vattnet eftersom de spenderar sa mycket tid dar!
  Sverige later harligt, nar planerar du aka? Forstar att det ar sno just nu men snart ska val anda varen komma!
  Kram!

  Saltis: Ja det ar valdigt varmt nu men skont att kunna svalka sig i poolen.
  Det ar harligt att kunna ga ut pa tu man hand, man behover det och komma ifran mamma och papparollen for en stund och bara vara!
  Kram!

  Fourmum: Vi bor i ett parhus med tradgard i ett compound. Det finns en gemensam pool, en liten supermarket och ett SPA! Det tar bara nagra minuter att ga till poolen sa det ar perfekt och man slipper kora bil!
  Det lat som ni hade en underbar tid i Frankrike! Visst ar det harligt att resa, det ger sannerligen mersmak!
  Kram!

  Mia: Elias ar nio och Joli fem. Elias bodde sina forsta tre levnadsar i Uppsala och vi flyttade precis innan han fyllde tre. Joli ar fodd i Sverige men vi akte "hem' till Singapore igen nar hon var fyra veckor sa hon har inte upplevt Sverige annat an pa sommaren! Just nu ser det inte ut som att vi kommer att flytta "hem" pa ett tag men man vet aldrig. Vi hoppas att kunna stanna sa lange det gar!
  Kram!

  ReplyDelete
 6. Hej!
  Hur har ni det? Verkar som om ni har fullt upp! Åh, 40 grader, förstår att det är varmt men det låter helt underbart! Hehe läste med ett leende på läpparna om trafiken, förstår att det kan vara jobbigt ibland men du skriver så fint och så bra så det är roligt bara att läsa det du skriver! Hoppas att ni hade det trevligt och vad söta barnen är!
  Kram Susanne

  ReplyDelete