Monday, December 3, 2012

Byta sprak!

Jag borjade med att blogga pa engelska men saknade svenskan och overgick saledes till svenska. Nu kanns det som att det ar dags att byta tillbaka till engelska. Jag hoppas ju att ni som foljer fortsatter att folja bloggen!

 

6 comments:

 1. Sure :) Today my hubby Fredrik is going to Dubai :) We have -17 this morning so I guess he will like the change :) Hope you all are well! Hugs

  ReplyDelete
 2. You should have joined him!!! Would have been great to meet up! Hoppas du har chans att komma hit en annan gang! Kram!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo det får bli en annan gång. Nu när jag har hästen så är jag inte lika rastlös, men jag reser gärna till Dubai någon gång :) Kram!

   Delete
 3. Det är trevligt att du skriver på svenska tycker jag, men jag antar att det finns en hel del internationella läsare som vill titta i din blogg. Jag följer med även om du byter till engelska. Hoppas det är ok.. ;)

  ReplyDelete
 4. Tack Christian! Jag gillar att skriva pa svenska sa jag ar fortfarande lite i valet och kvalet. Det ar ett bra satt att uppratthalla min svenska ocksa!

  ReplyDelete
 5. Jag gillar att läsa din blogg på svenska och ibland få tänka vad det står, eftersom du inte har å ä ö. Men jag förstår om du övergår till engelska och ska jag få veta nåt så är det väl bara att hänga med... ;)

  ReplyDelete